Glazba

“Vrijeme je novac” – nova pjesma Vedrana Ljubenka

“Vrijeme je novac” nova je pjesma Vedrana Ljubenka koja najavljuje izlazak njegovog prvijenca “Kad je Vedro nije oblačno” u digitalnom obliku. Vedran je napisao glazbu, tekst i koautor je aranžmana uz Vinka Mihića, ujedno i glazbenog producenta pjesme.


“Glazba za ovu pjesmu nastala je još 2013. godine, a od tad je promijenila velik broj tekstualnih oblika. Kao cjelokupni autor glazbe i teksta inspiraciju sam crpio iz svakodnevnih životnih situacija, običaja ljudi i slično. S jedne strane mi je inspiracija bio otac koji radi u Hrvatskoj lutriji i njegov životni put, a s druge strane život glazbenika koji pokušavaju ostati zapamćeni po svom radu i pritom prolaze kroz sve čari i mane glazbenog svijeta. Nitko od nas ne zna koliko točno ima vremena, pa je glavna pouka ovog teksta da treba svaku minutu iskoristiti što je bolje moguće. Frazu ‘Vrijeme je novac, siguran k’o u banci’ crpio sam iz filma ‘Čovjek otporan na metke’, iz situacije u kojoj se okupljaju važne državne osobe, a mafijaši sklapaju nove poslovne planove. Uklopilo se na najbolji mogući sarkastični način. Vrijeme jest novac i ono je jedno, za svakoga drugačije, ali zato jednom kad prođe ne mogu ga vratiti sve valute ovoga svijeta”, objasnio je Vedran.

Pjesmu “Vrijeme je novac” prati i zanimljivi lyrics video.Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close