Dom

Vrijeme je da vaš dom zaogrnete u jesensko ruho

Vrijeme je da vaš dom zaogrnete u jesensko ruho i transformirate ga u dom o kojem maštate uz samo par zanimljivih detalja


1. Vunena pletena deka

Pletene vunene deke odlično izgledaju kao dekorativan komad. Osim što su vizualno atraktivne, imaju mekanu teksturu jer se izrađuju od fine vune te se s njima možete ušuškati i ugrijati tijekom nadolazećih prohladnih večeri.

Upečatljivi detalj u prostoru može funkcionirati i kao ukras. Možete ju samo ležerno prebaciti preko kauča ili fotelje u dnevnom boravku. Pletena deka od vune u posljednje je vrijeme neizostavan dio interijera jer se uklapa u svaki prostor.

2. Baršunasti jastuci

Baršun je materijal koji je nekoć bio rezerviran samo za kraljeve i plemiće. Otmjen i sofisticiran materijal upečatljivi je detalj koji će oduševiti sve ljubitelje luksuznih interijera. Piše zadovoljna.dnevnik.hr

Više na zadovoljna.dnevnik.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close