TurizamIzdvojeno

VRIJEDNO PRIZNANJE Ranč u srcu Like osvojio prestižnu nagradu TripAdvisora!

TRAVELLERS' CHOICE AWARD

Nagrade TripAdvisora, najveće svjetske turističke online platforme i najposjećenije turističke stranice u svijetu, među najvećim su mogućim priznanjima u turizmu.


Tripadvisor dodjeljuje Travellers’Choice nagradu za smještajne objekte, atrakcije i restorane koji redovito dobivaju odlične kritike putnika i koji se svrstavaju među 10% najboljih pružatelja smještaja na svijetu

Linden Tree Retreat & Ranch iz Velike Plane u Donjem Pazarištu, malom mjestašcu u srcu Like, dobitnik je ovog prestižnog priznanja za 2020. godinu.

Ova nagrada je prepoznavanje našeg napornog rada i zalaganja mojeg tima. Kao pionire transformativnog turizma u Hrvatskoj posebno nas veseli da smo prepoznati od strane TripAdvisora. Zahvalni smo na prilici da podijelimo ljepote naše zemlje s gostima u našem smještaju”,  rekao je vlasnik nagrađenog Rancha Bruce Yerkovich .

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: TZG Gospica | Foto: Antun Cerovečki

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close