Film i TV

Vrijedna domaćica iz Donjeg Lapca je kandidatkinja nove sezone “Ljubav je na selu”

Prije nego što odaberu tri djevojke koje žele bolje upoznati i povesti na svoje imanje, svaki od farmera u sinoć prikazanoj emisiji je dobio svoju “zlatnu djevojku”.


U drugoj epizodi desete sezone ‘Ljubav je na selu’ kandidatkinje su upoznale svoje farmere, a prije prvih zajedničkih susreta Marijana je djevojkama objasnila što ih čeka.

 “Stručni stožer na čelu sa mnom bira zlatnu djevojku, onu koja bi po mišljenju produkcije bila idealna za farmera, barem na papiru. Zlatna djevojka ne prolazi prvi eliminacijski krug i tako povećava šanse za prolazak dalje. Svaka koju prozovem naći će se naslijepo sa svojim farmerom i neko vrijeme se pritajiti’‘, objasnila im je voditeljica te krenula prozivati zlatne djevojke.

Jedna od “zlatnih djevojaka” je Rasema Vladetić (63) iz Donjeg Lapca. Rasema je vrijedna i radišna domaćica, po struci je kuharica, a posebno se ponosi činjenicom da je uz oca naučila raditi u građevini pa je tako sama sebi sazidala kuću. Bila je u braku 25 godina, no nakon toga nije imala nijednu značajniju vezu, a sada je presudila usamljenost. Rasema naglašava da joj treba energičan, romantičan i pozitivan muškarac bez poroka s kojim bi svako jutro ispijala kavu i pokazala mu svoje zavidne kulinarske sposobnosti. Zbog pravog muškarca spremna je preseliti se i u drugi grad, a njezin je moto ‘sve za ljubav’. Slobodno vrijeme voli provoditi u prirodi šećući sa svojim životinjama.

Marijana Batinić je procijenila da bi Rasema bila idealna partnerica za Marka Skelina, farmera iz Dalmatinske zagore.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: RTL

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close