GlazbaIzdvojeno

VRHUNSKA ROCK IMENA U GOSPIĆU Ovogodišnji GROCKS objavio line up!

GROCKS 2020

I ove godine mnogi će građani Gospića i njihovi gosti uživati u vrhunskom rock doživljaju jer sve je spremno za još jedan GROCKS-u koji ove godine slavi svoj 13. rođendan!

Zbog situacije oko korona virusa i mjera opreza GROCKS će se po prvi put održati na Trgu Stjepana Radića, a više nego odlična imena upotpunit će, ne samo GROCKS, već i manifestaciju Srpanj u Gospiću.

Ovogodišnju Gospićku rock scenu otvara Crvena jabuka, grupa koja usrećuje generacije obožavatelja. Legendarni Žera i Crvena jabuka na Trgu Stjepana Radića nastupit će u petak 3. srpnja. U subotu 18. srpnja publiku će zabavljati Jurica Pađen i Aerodrom, grupa koja je prošle godine proslavila 40 godina karijere, a čije hitove svi znamo. I za kraj GROCKS-a, u petak 31. srpnja točku na i ovogodišnjeg GROCKS-a stavit će grupe Teška industrija, rock sastav koji svojom glazbom i nastupima oduševljava više od 45 godina, još od vremena dok je u njoj pjevao Vajta, pa sve do sada, odnosno ponovnog okupljanja 2007.godine.

“Pozivamo vas da kao i svaki put do sada podržite GROCKS te da zajedno napravimo okupljanje svih generacija i druženje za pamćenje, ali svakako #BUDIMO ODGOVORNI!”, poručuju organizatori.

Svi koncerti počinju u 22 sata, na Trgu Stjepana Radića u Gospiću.

GROCKS 2020. održava se pod pokroviteljstvom Grada Gospića i Ministarstva kulture.Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club, Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close