VijestiScena

Vrhunac ljetne turneje – Massimo stiže u Pulu, Opatiju i Zagreb!

Nakon rasprodana dva koncerta na šibenskoj tvrđavi svetog Mihovila krajem srpnja i preko dvadeset koncerta održanih po cijelog Hrvatskoj i regiji Massimo je spreman za vrhunac ljetne turneje – nastupe na Kaštelu u Puli, Ljetnoj pozornici u Opatiji i zagrebačkoj Šalati.


U predivnoj Istri, pred pulskom publikom nastupit će 14. kolovoza. Tri dana kasnije, 17. kolovoza gledamo ga u Opatiji. Nakon toga Massimo kreće u pripreme za krunski nastup pod otvorenim, zagrebačkim nebom – 14. rujna zajedno s gostima popet će se na pozornicu na zagrebačkoj Šalati.

Uz goste, Massimo najavljuje i još neka iznenađenja o kojima ćete uskoro sve saznati na njegovim društvenim mrežama. Ljetna turneja odlična je prilika da Massimo predstavi i pjesme sa svog novog albuma Sada koji je izašao krajem svibnja. Publika je odlično prihvatila možemo slobodno reći hitove ljeta – suradnju s grupom Vatra – pjesmu Nama se nikud ne žuri, te aktualni singl Lice varalice.

Više o događajima potražite na službenoj Facebook stranici Massima

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close