VijestiLifestyle

Vremenska prognoza: Sunčano i toplo

Nakon kraja rujna koji nam je donio zahladnjenje sa, za to doba godine, vrlo niskim jutarnjim temperaturama, prva polovica listopada vraća nam ljeto. Val visokih temperatura zahvatiti će cijelu Europu, a procjenjuje se da će biti od sedam do 10 stupnjeva toplije u odnosu na prosjek, javlja 24sata


Kako piše Severe Weather, očekuje se da će se temperature penjati iznad 20 stupnjeva u središnjoj Europi do sredine tjedna, a u dijelovima Francuske bit će i 30. Ponegdje u Španjolskoj moglo bi biti i još toplije.

U našoj će zemlji sve do kraja tjedna biti sunčano i toplo uz dnevne temperature iznad 20 stupnjeva Celzijusa. Ni ujutro neće biti jako hladno pa će se temperature na kopnu kretali uglavnom oko 10 stupnjeva, osim u krajevima s jutarnjom maglom gdje bi moglo biti pokoji stupanj hladnije.

Jutra uz obalu bit će ugodno topla s temperaturama koje će se penjati do čak 17 stupnjeva. Svi koji se zateknu tamo moći će se i okupati jer temperature mora i dalje su između 20 i 22 stupnja.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close