Lifestyle

Vremenska prognoza: Prema kraju tjedna sve sunčanije i toplije

Nakon razmjerno svježeg jutra, osobito na zapadu, u srijedu će biti sunčanije i danju toplije, ali će i dalje puhati jaka bura s olujnim, podno Velebita i orkanskim udarima pa valja računati na probleme u prometu, javlja HRT


Postupna stabilizacija vremena u nastavku tjedna bit će posljedica sve naglašenijeg utjecaja prostrane anticiklone na čijoj će prednjoj strani još pritjecati hladniji zrak.

Od četvrtka većinom sunčano uz slab vjetar i postupan porast temperature zraka. Ipak, jutra će biti razmjerno hladna pa osobito u četvrtak i petak valja računati na mraz. Na Jadranu u nastavku tjedna također većinom sunčano i toplije. Još će u četvrtak puhati umjerena, u početku i jaka bura, koja će do kraja dana oslabjeti i okrenuti na sjeverozapadnjak.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close