Lifestyle

Vremenska prognoza: Novi tjedan započinje kišom!

Oblaci i kiša obilježit će prvi dio nedjelje u većini područja. Uz jače pljuskove mjestimice će opet biti i obilnije oborine, poglavito u područjima uz Jadran te na Jadranu, posebno na sjevernom dijelu. Poslijepodne sa zapada razvedravanje, ali još ponegdje i kiša, koje će biti i u novome tjednu, piše HRT

Novi će tjedan u kopnenom području početi uz više sunca, iako će na zapadu, osobito u Gorskome kotaru te u dijelu središnje Hrvatske, već u ponedjeljak poslijepodne ponovno biti kiše. Na nju posvuda valja računati u utorak, kada opet mjestimice može biti obilnija. Zapuhat će pritom sjeverac te će se temperatura zraka sniziti. Kiše će ponegdje još biti i u srijedu, a u drugoj polovini tjedna vjerojatnost za nju bit će manja. Ali će jutra biti relativno hladna!

Kiše na moru također može biti većinom do srijede, kada je ona izgledna posebice na jugu. Do utorkaće, pak, kišovitije biti na sjevernom Jadranu, i dalje uz često i veću količinu oborine. Puhat će u ponedjeljak jugozapadni i sjeverozapadni vjetar, u utorak na srednjem i južnom dijelu i zapadni koji će prolazno biti jak. Na sjeveru će okrenuti na buru, koja će jačati te se u srijedu proširiti na cijeli Jadran.

Više na HRT

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: unsplash

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close