Lifestyle

Vremenska prognoza: Kiša, snijeg i debeli minusi!

Od početka ove godine već smo navikli na južinu i neuobičajeno visoke temperature za ovo doba godine, no tome uskoro dolazi kraj. Prava zima, kakva i priliči siječnju, stiže već početkom vikenda, a prema današnjoj prognozi DHMZ-a, prave zube trebala bi pokazati idući tjedan, piše 24sata


U petak će dan u većini krajeva započeti s kišom koja će prema kraju dana, uz značajan pad temperatura zraka, prijeći u snijeg. Bit će ga najviše u gorju, ali u subotu bi se mogao spustiti i do nizinskih predjela kontinentalne Hrvatske.

Toplo će ostati jedino na Jadranu gdje se očekuje kiša i dnevne temperature oko 10 stupnjeva Celzijusa. Nakon prestanka oborina, u cijeloj će zemlji značajno zahladiti.

Već u nedjelju jutarnje temperature spustit će se do minus 10, a u nadolazećim danima bit će čak i niže. Preko dana bit će oko nule.  Hladno će biti i uz more gdje će jutarnje temperature također biti u minusu, a one dnevne uglavnom se neće penjati iznad pet stupnjeva.

Pročitajte više na 24sata

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: unsplash

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close