Glazba

VRATI SE IZ IRSKE Zašto Dora nije bila obećana zemlja Lorenzu, Dinu Puriću i Reperu Iz Sobe?

Irska je obećana zemlja mnogim Hrvaticama i Hrvatima, ali zašto Dora nije bila obećana zemlja Lorenzu, Dinu Puriću i Reperu Iz Sobe.


Možda je do skliskog terena, a možda je jednostavno bolje biti zadnji nego osrednji. Osrednjost i besperspektivnost jedan su od glavnih razloga iseljavanja mladih u zemlju kao što je Irska, a ona kojoj je ova pjesma posvećena to najbolje zna.

Morao je postojati način da ih Ines čuje, i zato Dora i zadnje mjesto. “Borili smo se za zadnje mjesto na Dori i uspjelo nam je”, rekao je Lorenzo nakon nastupa na Dori. Ines je vrhunska u svom poslu, trud joj se isplatio, a za trojac koji ju poziva da se vrati iz Irske nije bilo spasa.

Četiri dana smo bili teška estrada. Borili smo se da završimo prvi odozada i na kraju smo uspjeli. Hvala svima koji nisu glasali za nas”, poručio je Reper Iz Sobe.

Glazbu potpisuje Lorenzo, tekst Lorenzo i Reper Iz Sobe, a za režiju spota zaslužan je Ante Gusić. Sve je tu, i maslinik, i triljska mesnica, oranica u Sinjskom polju, biogradska riva. Ines, što još čekaš?

“Izuzetno sam zadovoljan našim nastupom! U moru osrednjosti ove naše estrade mi smo odlučili da je bolje biti posljednji nego osrednji”, poručio je Dino Purić.

Prvi korak je napravljen. Maslinovo ulje, sunce i niske kamate smo osigurali. Od osrednjosti se odmaknuli.”, naglasio je Lorenzo. No, što se još može učiniti da se Ines vrati iz Irske?Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close