VijestiScena

Vranac predstavlja spot za singl “Komadić čokolade”

U srcu Slavonije smjestio se maleni grad koji je ove jeseni po mnogočemu bio zanimljiv. Čuvari tradicijske kulture iz cijele Hrvatske i mnogih europskih zemalja i ove su se godine predstavili na 54. Vinkovačkim jesenima. Svojim nošnjama i širokim osmjesima oduševljavali su veliki broj posjetitelja. No, osim njih, posjetitelje najstarijeg grada u Europi su oduševili i dečki iz Vranca.


Naime, tih dana ste ih mogli vidjeti kako sviraju i pjevaju na ulicama grada sa svojim sugrađanima i njihovim gostima svoj novi singl “Komadić čokolade”. Na taj način su slučajni prolaznici postali glumci u njihovom spotu punom osmijeha i plesa.

“Komadić čokolade” premijerno su izveli na ovogodišnjem Aurea Festu u Požegi gdje su privukli veliku pažnju posjetitelja. Pjesma dolazi iz pera Denisa Špegelja, a za aranžman je zaslužan Branimir Jovanovac – Bani. Redatelj spota je Marko Zeljković – Zelja.

Nakon pjesme ‘Sada zovem lopove’ iz naše radionice ovoga puta stiže nešto totalno drukčije. Radi se o pjesmi uz koju se mogu poistovijetiti sve generacije, što je vidljivo i u spotu, jer je jednostavno zarazna i tjera vas na ples. Uživali smo snimajući spot i družeći se s prolaznicima koji su već nakon par taktova refrena pjevali s nama. Prve reakcije su izvrsne te smo sigurni da će pjesma naći svoj put do srca publike, rekli su dečki iz popularnog Vranca.


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close