Tech

Vraća se omiljena igračka 90-ih – Tamagotchi!

Megapopularni digitalni ljubimac ponovno dolazi na tržište, a sada ga možete kupiti u verziji s jednorogom u duginim bojama, piše Novi list.


Ako ste odrasli u 90- ima, sigurno se sjećate ove megapopularne igrice koju smo krišom igrali ispod školskih klupa. Popularni digitalni ljubimac japanske tvrtke Bandai obilježio je mnoga djetinjstva diljem svijeta. Lansiran je 1996. godine i prodan je u nevjerojatnih 82 milijuna primjeraka, a sada nam se vraća u još boljem izdanju.

Stiže odlična vijest za sve one koji su se zaželjeli povratka u 90- e: ove godine omiljeni digitalni ljubimci stižu nam u originalnoj verziji kakvu smo igrali u djetinjstvu. Ponovno možete hraniti, uspavati, odvesti na toalet, provjeriti zdravlje ili disciplinirati svog Tamagotchija ako vas počne previše gnjaviti.

No, kako biste obogatili svoje iskustvo igranja, tvrtka je pripremila i neke novotarije: sa svojim Tamagotchijem moći ćete putovati, slati darove, komunicirati s prijateljima, a vritualni ljubimac navodno će se sada moći ženiti i razmnožavati. Osim toga, uvodi se sistem “Gotchi bodova” koje će igrači skupljati i moći potrošiti u virtualnoj trgovini.

Osim standarnih pastelnih boja, popularna igračka bit će dostupna i u verziji s jednorogom duginih boja, zelenim glitterom, leopard printom ili pak prozirnoj plavoj. Igračka će biti lansirana na tržište 28. srpnja s nešto većom cijenom od 20- ak dolara, a moći će se kupiti na Amazonu ili pak popularnoj platformi Urban Outfitters.

Donosi Novi list.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Wikimedia Commons

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close