AutomotoKarlovačka županija

Vozio s 4,65 promila pod zabranom i bez vozačke, uhvatila ga karlovačka policija

Vozač je upravljao automobilom pod utjecajem alkohola od 4,65 promila, za vrijeme dok mu je vozačka dozvola oduzeta i za vrijeme zabrane upravljanja motornim vozilom


Jučer 15. kolovoza na nadležni Općinski sud uz optužni prijedlog doveden je višestruki počinitelj prekršaja tzv. recidivist.

Naime, radi se o 43-godišnjaku koji je 14. kolovoza zaustavljen na odmorištu Dobra i za kojeg je utvrđeno da je autocestom A1 u smjeru juga upravljao osobnim automobilom bjelovarskih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 4,65 promila, za vrijeme dok mu je vozačka dozvola oduzeta te za vrijeme zabrane upravljanja motornim vozilom.

Nadležni sud izrekao mu je kaznu zatvora u trajanju od 50 dana, novčanu kaznu u iznosu od 3000 kuna i zaštitnu mjeru zabrane upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije u trajanju od 18 mjeseci

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close