AutomotoIzdvojeno

Vozili pod utjecajem alkohola, neprilagođenom brzinom i pod zabranom

Jučer su policijski službenici Postaje granične policije Korenica u Udbini zaustavili 39-godišnjaka iz Udbine koji je upravljao osobnim automobilom gospićke registracijske oznake pod utjecajem alkohola (1,29 g/kg), a nešto kasnije u Korenici 19-godišnjaka iz Čatrnje koji je upravljao osobnim automobilom karlovačke registracijske oznake pod utjecajem alkohola (1,54 g/kg).


Policijski službenici Policijske postaje Karlobag su u večernjim satima u Karlobagu zaustavili 50-godišnjaka iz Rijeke koji je pod utjecajem alkohola (2,36 g/kg) upravljao osobnim automobilom riječke registracijske oznake.

Na autocesti A-1 policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske su na mjestima gdje je brzina prometnim znakom bila ograničena na 130 km/h, zaustavili:

– 59-godišnjeg slovenskog državljanina, vozača osobnog automobila zagrebačke registracijske oznake, kojemu je uređajem za mjerenje brzine utvrđena brzina od 247 km/h;
– 29-godišnjaka iz Zagreba kojemu je uređajem za mjerenje brzine utvrđeno da osobnim automobilom upravlja brzinom od 243 km/h;
– 43-godišnjeg državljanina Bosne i Hercegovine koji je upravljao osobnim automobilom brzinom od 228 km/h.

Preveliko samopouzdanje u vlastite vozačke sposobnosti i mogućnosti svog vozila u trenu može dovesti do tragedije, obilježiti vas ili nekog drugog za cijeli život.

Kod odmorišta Zir, na autocesti A-1 u smjeru juga policijski službenici su zaustavili osobni automobil zagrebačke registracijske oznake kojim je upravljao 60-godišnjak iz Kumrovca i to za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilom “B” kategorije.

Protiv njih će biti podneseni optužni prijedlozi nadležnom sudu.


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club, Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close