Automoto

Vozači, oprez! Ličko-senjska policija najavila veliku akciju za subotu

U subotu, 23. prosinca 2017. policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske  provest će akciju nadzora vožnje pod utjecajem alkohola, nepridržavanja ograničenja brzine, korištenja sigurnosnog pojasa i zaštitne kacige, nepropisnog korištenja mobitela, te ostalih prekršaja koji ugrožavaju sigurnost cestovnog prometa, objavila je ličko-senjska policija.


Akcija će se provoditi u vremenu od 10 do 14 sati na mjestima pogodnim za zaustavljanje vozača.

Uzorne vozače policija će darovati prigodnim poklonima, a akcija će se provoditi u Gospiću, u Budačkoj ulici (autobusno ugibalište kod „Božića“) gdje će se policijskim službenicima pridružiti župan Ličko-senjske županije Darko Milinović i Miss Hrvatske Tea Mlinarić te u Brinju, u Frankopanskoj ulici, gdje će nazočiti načelnik Općine Brinje Zlatko Fumić.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: unsplash

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close