VijestiKarijera

Volonterski kamp Europskih snaga solidarnosti u Lici

"SOLIDARNOST U RURALNOJ ZAJEDNICI"

Od 30.10. do 14.11.2021. u Velikom Žitniku u Lici, u edukacijskom centru Outward Bound, održava se 2-tjedni međunarodni volonterski kamp.


Kamp pod nazivom “Solidarnost u ruralnoj zajednici” okupio je 14 volonterki i volontera iz 7 zemalja (Italije, Finske, Poljske, Francuske, Latvije, Nizozemske i Hrvatske), a financira se kroz program Europske snage solidarnosti Europske Unije uz podršku Agencije za mobilnost i programe EU.

Mladi volonteri pomažu u uređenju okoliša, čišćenju prirode, pomažu lokalnom stanovništvu gdje je potrebno, uče se solidarnosti, međukulturnom dijalogu i promoviraju volonterstvo.

Hrvatska škola Outward Bound www.outwardboundcroatia.com neprofitna je nevladina udruga koja na području Like već šestu godinu zaredom provodi međunardone volonterske kampove.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close