VijestiLifestyle

Volite spajati neradne dane s vikendima? Ove godine neće biti puno prilika za to!

EVO KAKO "PADAJU" PRAZNICI

2021. godina bit će izazovna, po mnogo čemu to je jasno, ali i što se tiče svima omiljenih spajanja neradnih dana. Blagdani i praznici u velikom broju “padaju” na subotu i/ili nedjelju.


Tako će, za početak, Sveta tri kralja biti u srijedu, 6. siječnja. Uskrs je ove godine 4. travnja, u, naravno, nedjelju. Nakon toga nailazimo na probleme s iskorištavanjem godišnjeg – naime, Praznik rada 1. svibnja bit će u subotu. 30. svibnja je Dan državnosti, a pada u nedjelju.

Eventualno spajanje na dva dana s vikendom prije/poslije moguće je u sljedećim slučajevima. Naime, Tijelovo, 3. lipnja, bit će u četvrtak, naravno. Međutim, Dan antifašističke borbe 22. lipnja bit će u utorak, dok će Dan pobjede i domovinske zahvalnosti 5. kolovoza biti u četvrtak. Velika Gospa 15. kolovoza će, ipak, biti u nedjelju.

Svi sveti 1. studenog padaju na ponedjeljak. Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata je 18.11., 2021. godine je to četvrtak. I, na kraju, Božić pada u subotu, a logičnim slijedom, Štefanje u nedjelju.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close