VijestiScena

“Voli me” – još jedan siguran hit Petra Graše!

Pjesma “Voli me” novi je hit Petra Graše! Iako je njegov prošlogodišnji hit “Ako te pitaju” skupio već popriličan broj nagrada i priznanja i još uvijek je jedan od najemitiranijih domaćih singlova, novu pjesmu obožavatelji su s nestrpljenjem dočekali.


“Voli me”, pjesmu iza koje stoji autorska ekipa Tonči Huljić (glazba, aranžman), Vjekoslava Huljić (tekst) te Petar Grašo i Leo Škaro (aranžman), gledatelji RTL-ove serije “Pogrešan čovjek” mogli su već čuti, a sad je dobila i svoj video spot iza kojeg stoji redatelj Vojan Koceić.

Ako moram pjesmu opisati u nekoliko riječi: to je ležerna, mediteranska, dugotrajna pjesma i nosi jednu lijepu poruku da sebe, a i druge volimo onakve kakve jesmo, i da u čovjeku uvijek postoji nešto dobro. Želio bi da ova pjesma, kao i svaka, bude ljudima kao dobro vino – da vremenom dobiva na kvaliteti i da ljudi uz nju dobro osjećaju, rekao je Petar.

Prošli Grašin hit “Ako te pitaju” dobio je brojna priznanja, poput godišnjih nagrada Hrvatske diskografske udruge (Pjesma godine, Deezer singl godine, Najuspješniji muški izvođač) i Cesarice (Hit godine, Internet hit godine, Radijski hit godine). Ove godine pjesma je nominirana za dva Porina u kategorijama Pjesma godine i Najbolja muška vokalna izvedba. 29. ožujka na svečanoj dodjeli u Centru Zamet u Rijeci saznat ćemo tko su laureati ovogodišnjeg 26. Porina.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close