Moda

Vodič za lak hod u štiklama

Za ženom koja pršti sekspilnoću i samouvjernošću dok hoda u visokim potpeticama malo tko se neće okrenuti na cesti. Ta žena možete biti i vi, uz našu malu školicu hodanja u štiklama. Donosimo vam 7 savjeta koje ćete moći iskoristiti bez obzira nosite li već neko vrijeme visoke potpetice ili ste tek počeli


1. PRAVILNO DRŽANJE
Pravilno držanje tijela osnovni je faktor lijepog hodanja u potpeticama. Nježno zabacite ramena unatrag, što će vas u trenutku izdužiti i učiniti višima. Bokove zarotirajte malo natrag pri čemu će vam i stražnjica izgledati više podignuto, a kako biste to lakše izveli ključno je aktivirati trbušne mišiće koji su središnji dio tijela. Nakon kratkog vremena vježbanja ovaj stav tijela postat će vam potpuno prirodan.

2. ČVRSTI ZGLOBOVI
Mnoge žene imaju problema s klimavim zglobovima dok hodaju u petama, a to je zato jer većinu težine tijela stavljaju na petu, kako se hoda dok smo bosi ili u ravnim cipelama. Rješenje je da težinu prebacite na čitavo stopalo ili na prste.

Više na zadovoljna.dnevnik.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close