VijestiScena

Vlado Bašić objavio novu pjesmu na tragu svojih najvećih hitova

Jedan od najpoznatijih predstavnika tamburaške glazbe i pjevač velikih hitova poput ‘Ćaća’ i ‘Anđeli me zovu’, Vlado Bašić, predstavlja novu pjesmu i spot ‘Ne pitaj me’.


U novoj ljubavnoj baladi pronaći će se mnogi slušatelji, a ono što je posebno interesantno je to da pjesma povezuje izvođača iz Slavonije, autore iz Bosne i Hercegovine i aranžera iz Dalmacije.

Autori pjesme su Alen Lemešević (glazba) i Haris Abdagić (tekst), aranžman je složio Leo Škaro, a sve tambure u pjesmi odsvirao je tamburaški virtuoz Krunoslav Dražić.

Spot je sniman u Dvorcu Dore Pejačević u Našicama i okolo njega, a režiju potpisuje Darko Bušnja. Glumci koji su izvrsno odigrali svoje uloge su Mirjana Knežević i Frano Burjan te sve poznatiji tamburaški sastav Čokanj. Pjesma ‘Ne pitaj me’ najavljuje i novi album Vlade Bašića koji će biti objavljen u nakladi Croatia Recordsa.

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close