Karlovačka županijaKontinentalniTurizam

Vivodina Wine & walk u svibnju ove godine

KARLOVAČKA ŽUPANIJA

Stigla nam je proljeće i priroda se budi, a samim time i naši vinari otvaraju vrata svojih vinarskih podruma i vinograda. Ovog proljeća, na Vivodina Wine & walku-u, vinari vam u suradnji s turističkom agencijom Croatia Open Land tours DMC pripremaju nešto novo – obilazak vinograda i autohtonih zidanica vivodinskog kraja uz mirise i boje proljeća i nezaobilazna domaća vina renomiranih vivodinskih vinara.


Jedinstvena enogastronomska manifestacija za svako nepce održat će se 07. i 14. svibnja gdje ćemo posjetiti ukupno 9 domaćih vinarija, a ruta će biti duga 9 kilometara. Šetnjom kroz vivodinski kraj uživat ćemo 8 sati kušajući pobrana vina i domaće hrane s predivnim vizurama na brežuljke pune vinograda, tradicionalna sela i pašnjake, a naši domaći otkrit će nam sve tajne vivodinskog vinarstva. Ova ruta je posebno zanimljiva svim zaljubljenicima u prirodu jer se nalazi unutar Parka prirode Žumberak – samoborsko gorje koji privlači sve zaljubljenike u prirodu, izletnike i planinare, ali i ljubitelje dobrih i kvalitetnih vina.

Uz degustaciju vina i domaćih proizvoda, posjetitelje očekuje i startni paket, koji uz brojna iznenađenja krije i prigodnu vinsku čašu koju sudionici ove nezaobilazne manifestacije nose oko vrata tijekom cijele rute te ona ostaje svojevrsni zanimljiv suvenir ovog jedinstvenog posjeta Vivodini.

Broj sudionika je ograničen, a posjetitelji će se kretati u manjim grupama po 30 sudionika kako bi cjelokupni doživljaj bio potpuniji, posebno za one koji po prvi puta dolaze na Vivodinu. Mjesta se brzo pune, zato ne zaboravite na vrijeme osigurati svoje mjesto putem platforme utrka.com ili na linku: https://croatia-open-land.com/proizvod/vivodina-wine-and-walk/


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara


Foto: Croatia Opend Land DMC

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close