SportPrimorsko-goranska županija

Više od 120 sudionika na adrenalinskoj utrci s preprekama u Ravnoj Gori

LIDL MOUNTAIN MADNESS 2021

Na sedmom izdanju Mountain Madnessa, omiljene planinske utrke sa zaprekama, sudjelovalo je ukupno 126 natjecatelja.


Kroz bajkovite šumske i planinske putove Ravne Gore, smještene u samom srcu Gorskog kotara, trkačice i trkači uživali su u ovogodišnjem izdanju zanimljive brdske utrke namijenjene i sportašima i rekreativcima.

Kroz poruku #aktivnikrozgodinu, Lidl Hrvatska nastavlja s ponosnim sponzorstvom sportskih aktivnosti u suradnji s tvrtkom Run Croatia.

U utrci na 7 kilometara, pobjedu su odnijeli Branimir Paškvan u muškoj te Dražena Berović u ženskoj konkurenciji.

Najbrži na utrci od 14 kilometara bili su Luka Dumančić i Lora Žuliček, a u velikoj utrci od 21 kilometra slavio je Pavle Kruljac.

Ova trkačka avantura s preprekama, često nazivana najluđom planinskom utrkom, dizajnirana je da iscrpi snagu sudionika, testira izdržljivost, ali i ujedno dokaže spretnost, brzinu i vještine prelaženja različitih prepreka na 7 km dugoj stazi, bez obzira na vremenske uvjete. Iako zahtjevna, Mountain Madness je prava adrenalinska poslastica koja iz godine u godinu bilježi sve veću popularnost i privlači sve veći broj trkačica i trkača.

Zajedničke utrke Lidla Hrvatska i Run Croatia nastavit će se kroz godinu na nekim od najljepših lokacija diljem Hrvatske.Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close