Vijesti

Više od 100 poštanskih ureda na obali produljuje radno vrijeme

Od četvrtka, 1. srpnja više od 200 poštanskih ureda diljem Hrvatske radit će prema privremenom ljetnom radnom vremenu. U skladu s novim radnim vremenom više od 100 poštanskih ureda koji se nalaze na obali bit će dulje otvoreni za korisnike i turiste, dok će odabranim poštanskim uredima u unutrašnjosti radno vrijeme biti prilagođeno ljetnim mjesecima.


Svi turisti – domaći i strani – u poštanskim uredima mogu odabrati brojne proizvode i obaviti mnoge usluge za vrijeme odmora. U poštanskim uredima turistima su na raspolaganju HAC – ENC bonovi, turistički start-paketi za komunikaciju i bonovi za mobitele. Svima koji posjeduju kriptovalute Hrvatska pošta nudi i uslugu otkupa kriptovaluta u odabranim poštanskim uredima. Popis poštanskih ureda u kojima se otkupljuju kriptovalute nalazi se na internetskoj stranici https://kripto.posta.hr/.

U svim poštanskim uredima na obali i u ostatku Hrvatske privatnim i poslovnim korisnicima dostupne su i bankarske usluge Hrvatske poštanske banke. Privatne tvrtke, mali i srednji poduzetnici od kraja prošle godine u poštanskim uredima mogu otvoriti poslovni račun HPB-a, obavljati nacionalni platni promet u kunama, ugovoriti internetsko i mobilno bankarstvo, depozit, karticu i ostale bankarske proizvode i usluge. Ovim projektom tisuće malih i srednjih poduzetnika dobili su opciju poslovnog bankarstva u susjedstvu, ali i mogućnost da opciju prema potrebi iskoriste i dok se nalaze na obali ili otocima.

Popis poštanskih ureda kojima se mijenja radno vrijeme nalazi se na poveznici, a privremeno radno vrijeme trajat će do 31. kolovoza za većinu poštanskih ureda na popisu.


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close