VijestiTurizam

VIRTUALNA ŠETNJA Sedma avenija je središte modne industrije i slavnih dizajnera koji su New York učinili svjetskom prijestolnicom mode

METAVERZUM NEW YORKA

Sedma avenija, prometnica na zapadnoj strani gradske četvrti Manhattan u New Yorku, često se spominje u filmovima, predstavama i knjigama.


Jedan od najpoznatijih dijelova ove avenije duge 8,5 km nosi naziv Fashion avenue – središte je to modne industrije i slavnih dizajnera koji su New York učinili svjetskom prijestolnicom mode. Modnu aveniju prekida Central Park, dok sjeverno od Central Parka avenija prometuje u oba smjera kroz Harlem, gdje se zove “Bulevar Adama Claytona Powella mlađeg”. Kao što je slučaj sa Šestom avenijom, stanovnici New Yorka i dalje je nazivaju “Sedma avenija”.

Sedma avenija križa se s Broadwayem i s 42. ulicom na Times Squareu, a među značajnijim zgradama koje je krase su apartmani Alwyn Court, Carnegie Hall i apartmani Osborne i Rodin Studios, AXA Center, vrt Madison Square i Modni institut za tehnologiju.

Prošetajte s nama Sedmom avenijom u virtualnoj stvarnosti i 5.7K kvaliteti!

Upute za gledanje:

• ukoliko snimku gledate putem laptopa ili računala, pritisnite desnu tipku miša i povucite pogled desno ili lijepo i razgledajte okolinu
• ukoliko snimku gledate preko VR headset uređaja, prebacite se na 360 snimku i uživajte u potpunom dojmu!

Video je snimila agencija Prilika Grupa u tehnologiji VR 360.

Izvor: VIRTUALNASTVARNOST.NET


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close