LifestyleScena

U Virovitici se otvaraju nova radna mjesta

Taj projekt proizvodnog pogona finalizacije proizvodnje drva, odnosno proizvodnje namještaja, tvrtka Contorte je predstavila na nedavnom međunarodnom sajmu Viroexpo u Virovitici.


Uspješan hrvatski proizvođač namještaja, virovitička tvrtka Contorte d.o.o. seli se u prostore gdje se do sada održavao sajam Vroexpo, piše Glas Slavonije.

“Radi se o ulaganju od šest milijuna eura, a u konačnici će biti zaposleno čak 180 novih djelatnika – većinom srednje stručne spreme, stolara te drvnih tehničara, ali i visokoobrazovanog kadra. Sredstva za novu investiciju dijelom će se povlačiti iz strukturnih fondova Europske unije, komercijalne banke u suradnji s Hrvatskom bankom za obnovu i razvoj (HBOR) a uložit će se i dio vlastitih sredstava” – kaže Hrvoje Vampovac, direktor Contortea.

Ono što nije nezanemarivo jest i činjenica, kako navode iz Contortea, da će se raditi isključivo o domaćim dobavljačima, što će dodatno pojačati značenje investicije za daljnji razvoj cijele Virovitičko-podravske županije i grada Virovitice.

Taj projekt proizvodnog pogona finalizacije proizvodnje drva, odnosno proizvodnje namještaja, tvrtka Contorte je predstavila na nedavnom međunarodnom sajmu Viroexpo u Virovitici.


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara


Izvor: poslovni | Foto: specgradeled

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close