Scena

Udruga Ličana “Vila Velebita” Zagreb najavljuje Susret Ličana i prijatelja Like

U utorak, 24. siječnja 2017. godine održana je prva sjednica Upravnog odbora Udruge Vila Velebita nakon Izborne skupštine održane  14. prosinca 2016. godine.


Članovi Upravnog odbora Udruge i novoimenovani predsjednik Nadzornog odbora Martin Hećimović raspravili su o aktivnostima koje Udruga planira ostvariti ove godine.

Spomenik trojici jezikoslovaca u Gospiću Šimi i Anti Starčeviću i Franji Kurelcu će biti završen do 12. svibnja 2017. godine. Ugovoreni su završni radovi s klesarom iz Karlovca, a prilikom službenog otvorenja u prigodni program Udruga planira uključiti ličke KUD-ove i pjevački zbor.

Dana 24. veljače 2017. godine Udruga će organizirati Susret Ličana i prijatelja Like, a članovi Udruge su i došli na ideju o organiziranju nastupa svih KUD-ova Like na koncertu u Zagrebu.

Također, Udruga će prihvatiti dio obveza oko organizacije predstavljanja knjige o poznatim Ličanima autora Josipa Fajdića u Mimari u Zagrebu.Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: Vila Velebita

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close