AutomotoLičko-senjska županija

Vikend rekorder po Otočcu vozio sa skoro 2 promila

PU LIČKO-SENJSKA

Tijekom proteklog vikenda (16. – 19. travnja 2021. godine) na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirana su dva kaznena djela, četiri prometne nesreće i jedno narušavanje javnog reda i mira.


Nepoznati počinitelj je u vremenu od 28. ožujka do 17. travnja 2021. godine u Kompolju provalio u kuću u vlasništvu 60-godišnjaka iz Rijeke iz koje nije ništa otuđio, a u Senju je u petak, 16. travnja nepoznati počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 75-godišnjaka iz koje je otuđio novac.

Policija traga za počiniteljima, protiv kojih će biti podnijete kaznene prijave nadležnim državnim odvjetništvima.

Prometne nesreće su s materijalnom štetom i dogodile su se na području Otočca.

Tijekom proteklog vikenda provedene su i preventivno-represivne akcije u prometu usmjerene na održavanje povoljnog stanja sigurnosti u cestovnom prometu, te sankcioniranja prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i upravljanja pod utjecajem alkohola i droga.

U tom periodu utvrđeno je 47 prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i 4 prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola.

Najveća koncentracija alkohola prilikom kontrole vozača izmjerena je u subotu, 17. travnja u Otočcu kod 50-godišnjeg hrvatskog državljanina (1.98 g/kg).

Narušavanje javnog reda i mira počinjeno je svađom i vikom na području Gospića, te će protiv počinitelja biti podnijet optužni prijedlog nadležnom sudu.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club, Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close