LifestyleTurizam

Za vikend ponovno kaos u prometu: Gdje će biti najveće gužve?

Posljednjeg vikenda u srpnju, kao i proteklih godina na našim cestama očekuje se najveći broj turista, što znači još veće gužve nego tijekom ostalih vikenda u mjesecu.


Ovaj vikend bit će obilježen cjelodnevnim značajnim gužvama i kolonama na našim cestama, graničnim prijelazima, trajektnim pristaništima i lukama kao i u blizini turističkih gradova na obali, upozorio je HAK.

S krajem vikenda završava škola u nekoliko pokrajina u Njemačkoj, a 1. kolovoza označava početak Ferragosta u Italiji, odakle će se prema Jadranu uputiti velik broj turista. Još će jedan događaj obilježiti ovaj vikend, odnosno subotu, 30. srpnja, a to je posjeta ruskog predsjednika Vladimira Putina Sloveniji Zbog dijela cesta koje će biti zatvorene na području sjeverne Slovenije i Ljubljane, mnogi će turisti birati alternativne pravce prema Hrvatskoj, odnosno iz Hrvatske prema Europi.

Pročitajte više na vecernji.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close