Ličko-senjska županija

Vika kod Korenice i Senja, tučnjava na području Otočca

IZ POLICIJSKE BILJEŽNICE

Tijekom proteklog vikenda (8. svibnja – 11. svibnja 2020. godine) na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirane su četiri prometne nesreće i tri narušavanja javnog reda i mira.


Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirana je jedna prometna nesreća u kojoj su lakše ozlijeđene tri osobe, a dogodila se na području Gospića te tri prometne nesreće s materijalnom štetom koje su se dogodile na području Gospića, Donjeg Lapca i Korenice.

Provedene su i preventivno-represivne akcije u prometu usmjerene na održavanje povoljnog stanja sigurnosti u cestovnom prometu, te sankcioniranja prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i upravljanja pod utjecajem alkohola i droga.

U tom periodu utvrđeno je 12 prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja, 2 prekršaja vožnje pod utjecajem alkohola i po 1 prekršaj vožnje pod utjecajem droge,  upravljanja u vrijeme zabrane, isteka važenja prometne dozvole i pretjecanja.

Najveća koncentracija alkohola prilikom kontrole vozača izmjerena je u petak u 21.45 sati u Novalji, kod 35-godišnjeg hrvatskog državljanina (2,47 g/kg).

Narušavanja javnog reda i mira počinjena su vikom na području Korenice i Senja, te tučnjavom na području Otočca. Protiv počinitelja podneseni su optužni prijedlozi nadležnom sudu.                                              


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara


Foto: Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close