VijestiLifestyle

VIJESTI.HR PROSLAVIO ROĐENDAN Već 4 godine vijesti i zabave!

Naš partner, portal Vijesti.hr jučer je proslavio svoj 4. rođendan!


Cilj portala od početka je bio kako informirati, tako i zabaviti čitatelje. Uz mnogobrojne aktualne vijesti iz politike, sporta i društvenog života, donosili su i savjete o zdravlju, modi i drugim zanimljivim temama…

Danas, Vijesti.hr je isključivo informativni portal koji se bavi temama iz svijeta politike, aktualnim događanjima iz Hrvatske, regije te inozemstva, crne kronike i kulture te se nalazi među 5 najboljih news web portala u Hrvatskoj, uz gotovo 900.000 jedinstvenih posjetitelja svakog mjeseca.

Zahvaljujući sinergiji portala Vijesti.hr i informativnog programa RTL-a daje se dodatna vrijednost sadržaju, a čitatelji portala svakoga dana mogu čitati analize i komentare najboljih novinara i reportera u Hrvatskoj poput Damire Gregoret, dobitnice ovogodišnje Večernjakove ruže za TV osobu godine, Zorana Šprajca, omiljenog televizijskog voditelja mnogih gledatelja koji svake večeri na sebi svojstven način donosi pregled najzanimljivijih vijesti dana, Ivane Ivande Rožić, Borisa Miševića, kao i Dunje Mazzocco Drvar koja donosi najtočniju vremensku prognozu.

Vijesti.hr dostupan je putem računala, laptopa i mobitela te uvijek donosi točne i najnovije informacije.

Čestitamo još jednom i veselimo se zajedničkim budućim pobjedama i proslavama mnogim narednih rođendana!


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close