Lifestyle

VIJEST ČITATELJA Najbolju priču je poslao čitatelj Darko Tomrlin, natječaj i dalje traje!

Svi čitatelji koji se žele uključiti u stvaranje naših vijesti, mogu to učiniti javljanjem na mail ili u inbox portala, a najbolju priču na kraju mjeseca nagrađujemo sa 100 kn.


Odlukom redakcije portala LIKACLUB nagrada za najbolju vijest u mjesecu lipnju pripala je čitatelju Darku Tomrlinu.

Darko nam je poslao zanimljivu priču o svom rođaku, pomalo zanemarenom, ali izuzetno poznatom dr. Andriji Štamparu, liječniku iz Čanka koji je bio jedan od tvoraca Ustava Svjetske zdravstvene organizacije:

VIJEST ČITATELJA Liječnik svjetskog imidža, porijeklom iz Čanka, tvorac je Ustava Svjetske zdravstvene organizacije. Znate li o kome je riječ?

Kad smo Darka obavijestili o pobjedi na natječaju, rekao nam je da njegovu nagradu uplatimo na račun župe u kojoj je kršten, crkve Svetog Josipa u Ličkom Osiku, što ćemo rado i učiniti.

Natječaj za najbolju priču i dalje traje! Uključite se u stvaranje naših vijesti i šaljite nam svoje priče i fotografije na mail [email protected] ili u inbox.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close