LifestyleTurizam

VIJEST ČITATELJA: Koja je ovo životinja? Snimio ju naš čitatelj, na Alpama!

Ako se želite uključiti u stvaranje naših vijesti, možete to učiniti javljanjem na mail ili u inbox. Najbolju priču na kraju mjeseca nagrađujemo sa 100 kn. Vaše priče i fotografije šaljite na mail [email protected] ili u inbox.


U nastavku donosimo priču* koju nam je poslao čitatelj Harry Tomljanović na Instagramu.

Ljeto 2018. godine, na 2600 metara nadmorske visine u srcu Italije, Dolomiti. Tijekom traženja kompozicije i razno raznih kutova kod Tre Cime di Lavareda, da bih okinuo sliku “života” odjednom čujem oštri kratki pištavi zvuk, pitam se, “Ma što je to, nekakva ptica?!”. Zvuk se svakih par sekundi ponavljao te sam se zaputio prema njegovoj lokaciji. Odjednom je prestao. Legao sam u travu i čekao oko pola sata, kada odjednom neka vrsta podzemne vjeverice izađe iz rupe! Kasnije utvrdim da je to životinja zvana svizac! Razlog njegovog glasanja je doziv “prijatelja”  ili znak za “uzbunu” u slučaju napada grabežljivaca. Nakon nekog vremena, atmosfera se smirila i sve više i više njih je izlazilo na površinu, igrali su se, tukli, no jedan mi je “upao” u oko, njuškao je stalno po travi i tražio nešto za jest sve dok nije naišao na poslasticu! U trenutku kada je svoj nosić prislonio na cvijet, znao sam da je to taj trenutak koji moram uhvatiti.

*vijest čitatelja uređena je u skladu s uredničkom politikom portala LIKACLUB. Vijest čitatelja ne odražava stavove portala, niti je portal LIKACLUB odgovoran za sadržaj i informacije u tekstu. 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Harry Tomljenović Instagram

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close