Turizam

VIDEO: Zimska šetnja Plitvičkim jezerima

Na Facebooku je prije nekoliko dana objavljena prekrasna snimka Plitvičkih jezera u zimsko doba.


Autor videa, Ante Tonči Fabris, prošetao je kroz plitvičko carstvo snijega i leda u društvu svog sibirskog haskija.  Tonči i njegov četveronožni prijatelj uživali su u samoći i netaknutoj prirodi, u miru i tišini koju su povremeno prekidali škripanje snijega pod nogama i žubor vode.

Razgledavamo gornje slapove i trčimo oko jezera Kozjak u potpunoj samoći po neugaženom snijegu. Gdje ne žubori voda, čuje se tišina. Moja mala ralica je na lajni zbog pravila parka, premda smo od životinja vidjeli jedino zeca, čaplju i patke. Za 15 kilometara su nam trebala četiri sata. Do Velikog slapa nismo išli zbog čepa turista u kanjonu. Želja mi je bila obići i Prošćansko jezero, ali ono je pusto i za najvećih gužvi pa ostaje za proljeće”, napisao je Ante Tonči Fabris na Facebooku.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close