VijestiLifestyleScena

VIDEO Zebrax – Stiglo je ljeto

Zebrax je bend/projekt repera Ante Casha, osnovan 2009. godine. Pjesma ‘Stiglo je ljeto’ najavni je singl drugog albuma, koji će izaći početkom sljedeće godine. ‘Pjesma metaforički povezuje povezuje prirodu sa društvom, s obzirom da su nažalost trenutno razdvojeni. Iako zvuči tako, nije mistična nego optimistična, najavljujući dobro’, rekao je Ante.

Bend Zebrax je žanrovski neopredjeljen, a tematski ozbiljan u proučavanju odnosa društva i individualaca, postavljajući filozofska i duhovna pitanja na koje nema univerzalnih odgovora. Prvi album “Nemamo vremena za žurbu” izašao je 2012. godine, a ostao najviše upamćen po naslovnom singlu “Nemamo vremena za žurbu” u suradnji s Mariom Knezovićem, te singlovima “Tamo da putujem” s Arsenom Dedićem i “Sanjao sam”. Od osnutka su odsvirali 50-ak koncerata.

Više informacija o bendu nađite na:https://www.facebook.com/zebraxbend 

Tekst napisala: CR

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Back to top button
Close