Scena

VIDEO: Vatra ima novi spot za pjesmu Kraj

U spotu za pjesmu čija je autorica klavijaturistica Vatre Irena Celio Cega, važnu ulogu ima i glazbena aplikacija Deezer, na kojoj je ‘Kraj’ i dostupan za streaming. Naime, spot započinje kadrovima u kojima frontmen Vatre Ivan Dečak upravo s pomoću Deezera preslušava ovu pjesmu na svome smartfonu.


Popularna skupina Vatra snimila je spot za novi singl ‘Kraj‘, kojim najavljuje novi, sedmi studijski album, tempiran za jesen ove godine. Spot za pjesmu koja nagovještava novine u glazbenom izričaju Vatre snimila je poznata hrvatska vizualna umjetnica Mare Milin, a premijerno je prikazan 1. lipnja na kanalu MTV Adria. Za montažu je bila zaslužnaMaida Srabović, asistent režije je Milan Krkač, a šminkala je Nikolina Gega.U videu se pojavljuju brojna zanimljiva lica; neka poznata, poput dizajnera Roberta Severa i Slobodana Veličkog, modela Zvončice Vučković, kiparice Vlatke Škoro, a druga nepoznata javnosti, ali svatko s pričom i svatko posebno na svoj način, u kojima se očitava sva divota ljudske različitosti. Poseban su začin dali plesači tanga, bračni par Sara Grđan i Ivan Terrazas i mažoretkinje iz zagrebačkog Doma za starije osobe Maksimir, a svojom majstorskim okom, redateljica Mare Milin zabilježila je one fragmente ljudskih odnosa koji su kratki kao dah, često neprimjetni, ali život znače, koji plešu na rubu između sna i jave, istovremeno prelijevajući dvije stvarnosti u jednu priču.U spotu za pjesmu čija je autorica klavijaturistica Vatre Irena Celio Cega važnu ulogu ima i glazbena aplikacija Deezer, na kojoj je ‘Kraj’ i dostupan za streaming. Naime, spot započinje kadrovima u kojima frontmen Vatre Ivan Dečak upravo s pomoću Deezera preslušava ovu pjesmu na svome smartfonu. Podsjećamo, Deezer je glazbeni streaming servis s više od 35 milijuna domaćih i stranih pjesama, koji na mobilnom telefonu i tabletu (platforme Android, iOS, Windows Phone i Blackberry) možete koristiti s pomoću istoimene aplikacije, a na računalu pristupom stranicama deezer.com. Na tome glazbenom servisu nalazi se veći dio Vatrine diskografije.

‘Glumački angažman’ u novom spotu laureata ovogodišnje diskografske nagrade Porin izvrsna je promocija za Deezer i njegove brojne napredne mogućnosti, ali i općenito za legalnu digitalnu distribuciju glazbenih sadržaja, koja najraznolikiju glazbu nebrojenih izvođača, iz čitavog svijeta, čini trenutačno dostupnom svakome tko u njoj želi uživati.Kako izgleda novi glazbeni spot Vatre, možete pogledati ovdje.


Tekst: tportal

Foto: facebook

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close