VijestiScena

VIDEO: Ususret Eurosongu napravili obradu svih dosadašnjih hrvatskih predstavnika

A.K.A. Crescendo, jedina studentska a cappella skupina u Hrvatskoj, sve pjesme koje su nas predstavljale na glazbenom natjecanju nacionalnih radiotelevizija Europe okupili su na jednom mjestu, piše 24 sata


Kao uvod u ovogodišnji Eurovision Song Contest vas vodimo na šareno glazbeno putovanje od davne 1993. do 2018. godine”, rekli su iz studentske a cappella skupine A.K.A. Crescendo.

Zadarski su studenti bez pomoći instrumenata u pet minuta uspjeli otpjevati sve pjesme hrvatskih predstavnika s Eurosonga. Pjesmama su uspjeli zadržati njihovu svojstvenost, ali su im dodali i svoj umjetnički potpis.

VIDEO pogledajte u nastavku:

A.K.A. Crescendo jedini su hrvatski studentski a capella sastav, a postoje od 2013. godine. Nastali su, kažu, sklapanjem dvaju rivalskih glazbenih skupina na zadarskome kampusu.

Hrvatska je do sada na Eurosongu sudjelovala 23 puta, a Franka Batelić (25) u utorak će nas predstavljati u prvoj polufinalnoj večeri ovogodišnjeg natjecanja za pjesmu Eurovizije.

Pročitajte više na 24 sata

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: 24 sata | Foto: Facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close