VijestiScena

VIDEO U Žutoj Lokvi obilježena 28. obljetnica pogibije četvorice policajaca

Policijska uprava ličko-senjska i Općina Brinje polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća ispred spomen obilježja u Žutoj Lokvi obilježili su 28. godišnjicu pogibije četvorice hrvatskih policajaca.


Kod kapelice sv. Križa u Žutoj Lokvi položeni su vijenci i zapaljene svijeće u spomen na poginule redarstvenike Dragutina Toljana, Milana Vranića, Vinka Krznarića i Zdravka Vukovića, koje su na raskrižju magistralnih cesta na Žutoj Lokvi 24. kolovoza 1991. iz zasjede ubili pripadnici srpskih paravojnih postrojbi.

Svetu misu predvodio je vojni kapelan Ivan Blaževac. Obilježavanju obljetnice uz obitelji poginulih, rodbinu i mještane nazočili su ministar unutarnjih poslova Davor Božinović i župan Ličko-senjske županije Darko Milinović.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Udruga umirovljenika PU Licko senjske Gospic

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close