VijestiLifestyle

VIDEO U Milanovićevom selu vukovi usred bijela dana trče među kućama

TRAŽE HRANU

Već neko vrijeme mještani u selu iz kojeg je rodom i predsjednik Zoran Milanović viđaju vukove kako šetaju po poljima, čak i među kućama.


Facebook grupa Selo Glavice – Sinj objavila je dva videozapisa na kojima je, kako stoji u objavi, vuk snimljen u Brnazama i Donjim Glavicama kod Piketa. Osim toga, vuk trči doslovce među kućama!

Predsjednik Lovačkog društva Sinj Ivica Maganić kazao je za Dalmatinski portal kako je vidio snimke te da je zaista riječ o vuku.

Predsjednik LD Sinj Ivica Maganić istaknuo je da vuk nije opasan za građane te da ne napada ljude, ali je uputio i apel uoči svinjokolje.

“S obzirom da sada ide svinjokolja, apeliram da se ostaci životinjskog otpada odlažu na propisan način. Događa se da se životinjski otpad baca svugdje, u blizini naselja, a vuk dolazi u potrazi za hranom i ne treba onda čuditi da dolazi u naseljena područja”, rekao je Maganić.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: RTL screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close