SavjetiLifestyleZdravljeIzdvojeno

VIDEO U Gospiću održano pregledavanje madeža, nastavlja se kampanja #SaveYourSkin

Cijela Ličko-senjska županija nema nijednog dermatologa, što je poražavajuća činjenica za najveću hrvatsku županiju.

Zahvaljujući javnozdravstvenom projektu #SaveYourSkin kojeg organizira dermokozmetički brend La Roche-Posay u suradnji s Hrvatskim dermatovenerološkim društvom i Hrvatskim društvom za dermatološku onkologiju Hrvatskog liječničkog zbora građani Gospića su danas tijekom cijelog dana pregledavali svoje madeže.

Besplatni preventivni pregledi madeža obavljali su se na Trgu Stjepana Radića, a zbog velikog interesa svi termini su bili službeno popunjeni.

Pogledajte video izjavu na vrhu teksta a fotogaleriju u nastavku.

La Roche-Posay je dermokozmetički brend za njegu kože broj jedan u svijetu*, koji preporučuju vodeći dermatolozi. Uz pomoć svojih inovativnih proizvoda brend La Roche-Posay godinama predano radi na osvještavanju o važnosti prevencije raka kože. Inicijativa #SaveYourSkin koju je pokrenuo La Roche-Posay uključuje edukaciju građana, redovne besplatne preglede madeža, redovitu i učinkovitu zaštitu od sunca pomoću krema sa zaštitnim faktorima te stručne savjete dermatologa. Dugogodišnjim nastojanjem da promjeni percepciju i navike društva u zaštiti zdravlja kože, La Roche-Posay pomaže smanjenju poražavajućih statistika vezanih uz rak kože te dodatno ukazuje na potrebu brige o zdravlju kože i potiče što veći broj ljudi na redovite preglede i samopreglede kože. Više informacija o javnozdravstvenom projektu #SaveYourSkin potražite na internetskim stranicama brenda La Roche-Posay.


 

Komentari

Komentara


Foto: Stjepan Dragaš, Lika Club

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close