VijestiPolitika

VIDEO Tko je napušen, a tko ne? Milinović pozitivan, ali na Normabel: “Na ovu blamažu smo primorani”

Nakon sučeljavanja u izravnim prijenosima u lokalnim i nacionalnim medijima, u Gospiću su na red došla i sučeljavanja testovima na droge. Dvojica kandidata za gradonačelnika na izvanrednim izborima, ali i župan koji im se pridružio, svi sa zamjenicima, odazvali su se na testiranje urina koje je pokazalo da su negativni na konzumiranje opijata u posljednjih četiri do pet dana.

Inicijativa za testiranje krenula je od jednog lokalnog internetskog portala nakon videa na kojem Darko Milinović govori na slavlju nakon ulaska u drugi krug izbora. U tom videu njegov kolega govori da je 70 posto Gospićana napušeno. Milinović je na testu bio pozitivan, ali ne na drogu već jer je, kako kaže, jutros uzeo Normabel.

Ne vjerujem da je 70 posto Gospića pod utjecajem nekih droga i onda je krenulo ovo sve i mi smo kao pozitivni primjer, ja i moja zamjenica Kristina Prša, došli da se testiramo”, kazao je Joso Vrkljan (HDZ), kandidat za gradonačelnika Gospića

Mi smo na ovu blamažu primorani jer je insinuacija da Ivica Kovačević Ico ili Darko Milinović Dado su pod nekim opijatima. I vidite li dokle to ide? Straše. Jer su mislili da nećemo doći”, kazao je Darko Milinović (LiPO), kandidat za gradonačelnika Gospića.

 

Foto: RTL/screenshot

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.
Oznake
Back to top button
Close