VijestiScena

VIDEO: Tiho Orlić predstavio pjesmu i spot USPOMENE

Nakon prošlogodišnjeg nastupa na 55. Splitskom festivalu s pjesmom ‘Blagoslovljena’, Tiho Orlić predstavlja novi spot i pjesmu ‘Uspomene’ čiji aranžman, glazbu i tekst sam potpisuje. Pjesma je žestokog i progresivnog ritma, ali kao i u svakoj pjesmi, emocije su snažno izražene. Spot je režirao Sina Jakelić, a kako bi se pokazala sama dramaturgija teksta, spot je napravljen u vrlo apokaliptičnoj atmosferi.

 ‘Meni je svaka pjesma posebna na svoj način, svaka ima svoju boju, svoj izričaj. Nikad ne kalkuliram s takvim stvarima. Pjesma je zanimljiva kako svirački i vokalno, tako i tekstualno. Bitna je energija koja se daje u pjesmi. Po meni je ovo psihološka pjesma, dosta je mračna u nekim situacijama, a opet ima i svjetla u nekim aranžerskim dijelovima. Pjesma traje pet minuta jer smatram da se ne može sve izreći u tri minute. Uvijek treba malo više vremena da se razvije neki uvod’, rekao je Tiho Orlić.

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close