Scena

VIDEO: Tamburaši u starkama imaju novi spot

Popularni tamburaši u starkama, Mejaši, nakon laganijeg romantičnog singla “Kako da te zaboravim”, kojeg su predstavili na CMC festivalu ove godine, objavljuju novi singl “Pijanka”.


Radi se o pjesmi bržeg, “ljetnog” ritma, koji će zasigurno oduševiti njihovu vjernu publiku. Novu pjesmu komentirali su i dečki iz Mejaša:

“Najavljuju se vruće ljetne temperature pa se nadamo da će “Pijanka” biti pravo osvježenje za našu publiku. U spotu nam se uz klauna pridružila i vesela ženska plesna skupina “Shine” iz Osijeka gdje je i snimljen cijeli spot, točnije u American baru Dollar u Osijeku. Nadamo se da će ovo biti još jedno ludo, raspjevano i ljubavno pijano ljeto uz našu novu “Pijanku”, kazali su.

Tekst za pjesmu potpisuju Denis Dumančić i Antonija Šola, glazbu je radio Denis Dumančić, koji skupa s Branimirom Mihaljevićem potpisuje aranžman. Video produkciju su Mejaši ovoga puta prepustili Marku Zeljkoviću.

Tekst: Croatia Records
Foto: screenshot YouTube

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close