Film i TV

VIDEO Što građani Gospića misle o snimanju filma o generalu Gotovini u okolici njihovog grada?

U ponedjeljak je u okolici Gospića započelo dugo očekivano snimanje igranog filma i televizijske serije “General” u režiji Antuna Vrdoljaka koja će prikazati životni put generala Ante Gotovine.


Generala će utjeloviti Goran Višnjić, a u filmu će, između ostalih, igrati i Nataša Janjić, Tarik Filipović, Goran Navojec, Ivo Gregurević, Mustafa Nadarević i Zrinka Cvitešić. Film i serija će se snimati kroz 19 tjedana na lokacijama na području Like, Dalmacije, Zagore, Kvarnera, Slavonije i Zagreba.

Prvi kadrovi “Generala” snimljeni su jučer u Lici, na snijegom pokrivenim obroncima južnog Velebita kod Svetog Roka.

Novinari RTL-a proveli su kratku anketu i upitali građane Gospića što misle o snimanju filma u svome kraju i kako im se sviđa odabir Gorana Višnjića za glavnog glumca.

Građani Gospića su oduševljeni idejom da će generala Gotovinu glumiti Goran Višnjić, a što su još rekli za vijesti.rtl.hr pogledajte OVDJE.

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close