Turizam

VIDEO: Spektakularni prizori Otočca i Gacke u promotivnom filmu “SRCE GACKE”

“Srce Gacke” naziv je promotivnog filma koji je u ponedjeljak predstavljen na sjednici Turističkog vijeća i Skupštine Turističke zajednice Grada Otočca. 


Uz glazbu Zvonimira Tonkovića, profesora tambure iz Otočca i prvog tamburaša s diplomom u Hrvatskoj, u filmu se nižu spektakularni prizori prirodnih i kulturnih znamenitosti grada Otočca i okolice – Gačanskog parka hrvatske memorije, Majerovog vrila, crkve svetog Franje, utvrde Fortice, Švice, Kutereva… Posljednji dio filma posvećen je najpoznatijem ljetnom događanju u Otočcu – manifestaciji Eko etno Gacka.

Na promo filmu „Srce Gacke“  radilo se  dvije godine i namjera je bila pokazati prirodne ljepote Otočca i Gacke sa naglaskom na najatraktivnije turističke točke i kulturno-povijesne atrakcije, te  ljetni turistički adut – manifestaciju Eko etno Gacka. Autor glazbe je Zvonimir Tonković, koji je inspiraciju dobio čim je pogledao prve kadrove filma. Prijevod filma, za početak  na engleski jezik, očekuje nas dogodine kao i aktivna promidžba istog. Regija Gacka je definitivno jedna od turističkih destinacija koja može ponuditi mnogo različitih doživljaja i aktivnosti, a na svima nama je da nastavimo djelovati u ovom smjeru jer sve više turista prepoznaje našu turističku ponudu “, rekla je o filmu direktorica Turističke zajednice Grada Otočca Mladenka Orešković za LIKACLUB.

Pogledajte prekrasni video koji će obogatiti turističku promociju Otočca i Gacke!

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close