Izdvojeno

VIDEO Sonja nakon pobjede: “Ja mislim da smo mi svi pobjednici!”

VEČERA ZA 5 NA SELU

Prošli tjedan ‘Večere za 5 na selu’ gledali smo kandidate iz Like koji su oduševili gledatelje, ali samo jedan je mogao biti pobjednik…


Sonja je, kao i Dijana te Marinko osvojila maksimalan broj bodova za svoju večeru. Na kraju ovog tjedna kandidati su zajednički odlučili da pobjeda ode Sonji.

Ona je iznenađeno, ali i presretno komentirala:

Ja mislim da smo mi svi pobjednici. I mislim da je ovo bilo jedno fantastično druženje. Hvala vam svima na ukazanom povjerenju, vidimo se svi na Deriguzu”, rekla je Sonja aludirajući na brdo iza njezinog imanja gdje će se pobjeda i proslaviti.

“Iznenađena sam pobjedom, cijelo vrijeme sam vjerovala da ćemo svi zajedno podijeliti iznenađenje. I ne smatram da sam bolja od ostalih kandidata jer su svi pružili maksimum od sebe. I sve je bilo fantastično u svakom danu”, rekla je za kraj.

Pogledajte video!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close