Film i TVIzdvojeno

VIDEO Renata ove sezone u Lici traži ljubav, svi su je zapamtili po jednoj izjavi

Renata Šapina, Brođanka koja je tražila srodnu dušu u 13. sezoni emisije ‘Ljubav je na selu’, gdje je bila na farmi Zorana Stričevića, vratila se i ove sezone tražiti ljubav.


Prijavila se za farmera Milana Milinkovića iz Gospića, a na spoj je odjenula bijelu haljinu. A kada su počeli razgovor, Renata je pitala Milana sjeća li je se – naime, prije 7 godina komunicirali su na društvenim mrežama, no odjednom su prestali, a Renatu je zanimao razlog.

Na kraju su riješili nesuglasice i dogovorili se da će se vidjeti na partyju.

Svi su je zapamtili po jednoj izjavi

Iako je bila i u šestoj sezoni ‘Ljubav je na selu’ i to kod Žige, Renatu su svi upamtili po sudjelovanju upravo po prošloj sezoni. Tada je sve šokirala izjavom kako ne mora raditi. Tada je ekskluzivno za RTL.hr otkrila odgovor na pitanje koje je otad mnoge kopkalo – od čega onda živi?

Sve je počelo jednom velikom tragedijom u njenoj obitelji…

Živjela sam s mamom i tatom do svoje druge godine. Onda mi je umrla mama. Kada se to dogodilo, počela sam živjeti s bakom. Imala sam i tetu i tetka koji su živjeli i radili u Njemačkoj”, počinje svoju priču Renata.

“Kada sam imala 11 godina, 1985., oni su dobili na lutriji. Osvojili su jackpot u Njemačkoj i odlučili se vratiti u Slavonski Brod te živjeti sa mnom i bakom”, navodi Renata. “Tada nam se život mijenja”, priča Renata. “Zato sam rekla da ne radim, iako sam i radila. Imala sam dva kafića, jedan u Brodu, a jedan u Trogiru”, navodi kandidatkinja.

Zadnjih 15 godina ne radim”, kaže Renata te ističe kako je svoju priču odlučila podijeliti kako bi prestale glasine o njoj i njezinoj obitelji, koje su je jako povrijedile.

Moja obitelj je čitav život uz mene i ne volim kada se ružno govori o njoj”, kaže Brođanka, koja sada živi s tetom, i to na dvije adrese: pola godine u Slavoniji, a ljeti u mjestu kraj Trogira, gdje imaju vikendicu.

Koliko god je lijepo imati sve što poželiš, to je istodobno i teret. Iskreno, više bih voljela da imam majku, nego novac”, rekla je tom prilikom Renata.

A hoće li ovo za nju biti treća sreća i hoće li Milan odlučiti da je ona “ona prava”, gledajte u novoj sezoni ‘Ljubav je na selu’!


 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close