Turizam

Video: Put oko svijeta u pet minuta

Iako bi svi mi htjeli proputovati svijet, rijetki su oni koji žive da bi putovali (i od toga se financiraju), a upravo je jedan od njih fotograf Kien Lam


Odluka kamo putovati može zaista biti teška. Ponekad destinacije biramo prema budžetu kojeg imamo, godišnjem odmoru kojeg možemo dobiti na poslu ili obitelji koja živi diljem svijeta i kojoj idemo u posjet. No, što kad imamo i novac, i vrijeme, i nemamo obitelj koju treba posjetiti, a i dalje ne znamo kamo želimo ići? To već može biti problem.

Iako bi svi mi htjeli proputovati svijet, rijetki su oni koji žive da bi putovali (i od toga se financiraju), a upravo je jedan od njih fotograf Kien Lam koji je posjetio 17 različitih država unutar 343 dana i okinuo čak 6237 fotografija.

On je te fotografije spojio u video koji će vas savršeno motivirati na putovanje, a možda vam olakšati vaš odabir destinacije.

Tekst: punkufer.dnevnik.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close