Scena

Video: Psihomodo Pop ima novi spot za pjesmu Supstance

Iza Psihomodo popa nalazi se veoma uspješna godina. Novi album, novi izdavač, trilogija videospotova, nastup prije Billy Idola, secret gigovi, glazbena nagrada Porin za najbolji rock album, najbolji album godine… svi ti uspjesi zaista su impresivni i pravi razlog za proslaviti 30 godina na sceni. S albuma su već predstavljeni singlovi ‘Zločest k’o pas’, ‘Donna’, ‘Bejbi’ i ‘Ona ludo pati’ koji su Psihićima vratili staru slavu. ‘Supstance’ su peti singl s albuma ‘Čiribu čiriba’ koji je već mjesecima u radijskom eteru, no tek je sad dobio videospot.


Stihove Davora Gopca vizualizirao je čovjek koji stoji iza gotovo svakog Psihomodo Pop video uratka, Radislav Jovanov – Gonzo u sjajan psihodelični videospot.

‘Nakon trilogije ‘Donna’, ‘Bejbi’, ‘Ona ludo pati’, Gonzo nam je napravio i novi spot za ‘Supstance’ koji je vrlo simpatičan, ima malo ono istočnjačke furke, koristili smo i stare američke filmiće iz pedesetih i vadili sekvence iz toga, i to je sve Gonzo fino uobličio u spot ‘Supstance’ koji je jedan onako baš lepi, duhovni spot grupe Psihomodo Pop. Što se tiče nagrade Hrvatskog društva skladatelja, moram reć da mi je to prva nagrada tog nekakvog tipa za skladanje koju sam dobio za album ‘Čiribu čiriba’. Fala struki i kaj da vam velim, baš sam očaran!’, izjavio je Davor Gobac povodom osvajanja nagrade ‘MILIVOJ KÖRBLER’ za autorsko stvaralaštvo u području popularne glazbe za pjesme na jubilarnom 10. albumu grupe Psihomodo Pop ‘Čiribu čiriba‘ u izdanju diskografske kuće Dallas Records.

Novi videospot Psihomodo Popa pogledajte ovdje


Tekst: tportal

Foto: psihomodopop. hr

 


 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close