Turizam

VIDEO Promotivni film “Gospić – Full of Energy” osvojio prvo mjesto za najbolji kratki outdoor film!

Promotivni turistički film Turističke zajednice Grada Gospića “Gospić- Full of Energy” osvojio je prvo mjesto odnosno Gran prix za najbolji kratki outdoor film na šestom Outdoor foto&film festivalu koji je ovih dana održan u Kreševu pored Sarajeva.Podsjetimo, spot je sniman na atraktivnim turističkim lokacijama grada Gospića kao što su Park prirode Velebit, Memorijalni centar Nikola Tesla i spomen dom Ante Starčevića.

Uz glazbu Ane Rucner s albuma eXpression nižu se prekrasni kadrovi prirode, znamenitosti, tradicije  i avanturizma u turističkoj ponudi grada Gospića i okolice. Uz pomoć HGSS-a Gospić spot je sniman i na Velebitu, na vrhu Visočici na čak 1619 metara visine. Za produkciju filma zaslužan je Boris Šeper iz Film 54 Croatia.

Samoj dodjeli prisustvovali su brojni nagrađeni autori i gosti iz svijeta outdoor aktivnosti. Organizator je naglasio prisutnima kako je to jedini festival u Bosni i Hercegovini koji posvećuje posebnu pažnju outdoor aktivnostima, prirodnim ljepotama i zaštiti prirode.

 

Foto: screenshot

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.
Oznake
Back to top button
Close